torstai 18. elokuuta 2016

Elokuu etenee

Kaksi viikkoa sijaisuutta takana ja vielä ois reilu viikko edessä. Rästi tehtävien teko sujuu aika nihkeästi mutta kyllä se pikku hiljaa etenee. Onhan minulla ensi viikon keskiviikon saakkaa aikaa tehdä. Täytyisi vielä miettiä milloina teen lääkehoidon ja lääkelasku kokeet. mutta kuitenkin olisi hyvä että teen ne ennen työharjoitteluja ja näyttöjä.

Liikunta on jäänyt kuitenin tuo työ on sen verran haastava 5 kk sairasloman jälkeen että pitää antaa kropan totutella keskiraskaaseen työhön. Vapaa päivänä on kyllä mennyt jonkin verran tuon polven kuntouttamisessa, lepäämisessä ja rästitehtävien tekoa.

Ehkä kuitenkin ykkössenä tällä hetkellä olisi hyvä muistaa tuo oikean polven kuntoutus ja reisilihasten vahvistaminen ja miettiä niitä jalkojen asentoja. Ja missä asennossa pitää ne jalat ja mitä kiertoja ei saa tehdä kun esimerkiksi siirtää painavaa likapyykkikassia rullakkoon.

Kävin labrassa keskiviikkona ja arvot näyttivät hyvältä : ) . Kokonaiskolesteri oli 3,3ja  paastoveren sokeri oli kohdillaan :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti