keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Hallussa :)

Tänään oli itsenäisen tiedonhaun päivä :) ja myös huomiseen pohditna tenttiin valmistumista :)
Aiheena on mielenterveys ja päihde... Huomenna on viimeinen koulu päivä ennen lähtöä työharjoitteluun. Ja tällä kertaan matkani suuntaa kohti Tamperetta. Vaikka matkaa tulee suuntaa noin 50 km suunta, onhan se ihan kiva viettää ne matkat bussissa istuskellen. Työharjoittelupäivät ovat ma-pe joten viikonloppusin on ns vapaata tekemistä.

Onneksi työharjoittelu päättyy noin kello 15. Joten siinä kerkiää käymään joskus myös tampereella salilla. Salikortti onkin WFC.lle josta olen tykännyt ja on ihan toista vaihtelua tähän paikalliseen salille

Tänään kävin tekemässä kuntosalilla 2/3 treenin. Vuorossa oli kädet, olkapäät ja vatsat. Dipit oli viimeisenä käsiliikkeenä ja meni vain noin 3 kevennettyä dippia. Mutta jonakin päivänä saan tehtyä niitä sitten enemmän :)

Mutta tää on mun elämäntapa ja haluun elää terveellisesti noudattaen ohjeita kuten ruokavalio ja treeniohjelmaa 100 % sillä ei tarvitse muuta kuin tehdä ja noudattaa niitä tarkalleen ja voi vaan nauttia elämästä.

Mitä sitä ihmine tekee terveytensä ja hyvinvointinsa eteen että hän voi olla onnellinen ja pystyy tekemään sitä mistä tykkää.

Lauantaina valmentajani on Jyväskylässä body fitness karsinoissa. Hän on tehnyt tosi kovaa ja rankkaa työtä. Ja hänen ulkomuotonsa on todella paljon tiivistynyt :) Jännitän hänen puolestaan ja toivottavasti hän pääsee kilpailemaan Lahteen.

Joku oikeasti lukee mun blogia :) Yksi kommenti edellisessä postauksessa.


3 kommenttia: