torstai 5. lokakuuta 2017

Paluu takaisin ruotuun, polven kivut kuriin

On jonkin aikaan tuollut vietettyä blogi taukoa. Tuon vasemman polven kipu tilat veivät minut henkisesti niin maahan etten jaksanut harrastaa mitään liikuntaa. Polven kivut olivat sen verran kovat että jouduin käyttämään vahvoja kipulääkkeitä.  Annoin periksi liian helpolla mutta nyt tämä flikka on takaisin ruodussa. 

Viimeisin viikon ajan olen palanut takaisin liikunnan pariin ja alkanut asettaa oman hyvin voinnin etusijalle. Enkä ajattele polven kipua ympäri vuorokauden. Tällä hetkellä yksi parhaista ystävistäni on polvi tuki. Se helpottaa tuon polven kipujen suhteen. Ne ovat täysin unohtuneet kun käytän sitä. Olen käyttänyt polvitukea kun kävelen pitempiä matkoja ja töissä. Ainoa inhottava puoli on siinä että se alkaa tuoksumaan aika vahvasti. Mutta onneksi sen voi vielä toistaiseksi pestä pesukoneessa. 

Eilen keskiviikkona matkustin tampereelle ja tajusin kävelessä pysäkille mikä hyvän olon fiilis syntyi niin pienestä asiasta. Treenattiin eilen personal trainerin kanssa takareisiä, vatsoja ja selkää. Ei kaikki taidot olla ihan hukassa ja jonkin verran on tapahtunut kehityksessä eteenpäin. 

Täytyy unohtaa oman itseni inhoni ja alkaa enemmän pitää itsestäni.  Teen tätä projektia oman itseni takia ja jotta voin kokonaisvaltaisesti hyvin. Onhan tehtävänä hyvä pohjakunto ennen kuin joudun polvileikkaukseen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti