keskiviikko 8. elokuuta 2018

Kroppamme on työkalumme

Tämä blogi teksti on julkaistu kaksi vuotta sitten. Ajattelin julkaista tämän uudestaan.


Mitä ihminen on tehnyt ansaitakseen sellaisen kropan jossa ei ole hyvä olla kokonaisvaltaisesti? Onko hän tajunnut kuinka pahaa kehollensa syömällä epäterveellistä ruokaa ja viettämällä aikaa ruutujen äärellä liikkumatta yhtään ylimääräistä?

Meillä jokaisella on vain yksi keho, jonka pitäisi kestää meidän koko elämämme.Mutta kestääkö se hyvinvoivana ja terveenä jos emme pidä kehostamme huolta. Kroppamme on meidän ihmisten työkalu, joka auttaa meitä selviämään jokapäiväisestä elämästämme.

Välillä rakenteita joudutaan korjaamaan jotta pystymme jatkamaan normaalia elämää. Tai huomataan rakennusvirhe joka haittaa elämää huomattavasti. Mutta kaikkia rakennusvirheitä pystytä välttämättä koskaan korjaamaan. Koskaan korjattu ei ole välttämättä yhtä hyvä kuin alkuperäinen.

Joillakin on heikommat rakenteet kuin toisilla, joku taas tarvitsee apuvälineitä, jotta pystyy elää elämäänsä, mutta se ei anna aihetta minkäänlaiselle kiusaamiselle tai syrjimisellä. Sillä he ovat yhtä lailla ihmisiä kuten sinäkin olet.

  1. Huolehdi ja huolla
  2. Vahvista ja rakenna
  3. Valitse juuri sinulle sopivat “polttoaineet”
  4. Lataa akkuja




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti