perjantai 24. helmikuuta 2017

Elämää kiukuttelevan polven kanssa

Reilun kuukauden olen tuo kipeän polven kanssa elänyt. Ei kyseessä ole tuo oikea polvi jota on leikattu neljä kertaa. Tällä kertaa tuo vasen polvi on tekemässä elämästäni niin sanottua kiusallista, epämukavaa ja haastavaa. Siihen on tehty v. 2010 kapselin vapautus leikkaus. Mutta siitäkin polvesta löytyi sama rakenne vika kuin oikeasta.

En saa kävellä nopeasti sillä heti polvi ilmoittaa itsestään kovalla kivulla. Välillä tuntuisi siltä että joku pistäisi polveen tylpällä neulalla. Kaikki liikkeet ja liikkumiset pitää olla osittain jo miettinyt etukäteen ja todella hallittuja. Erään lisähaasteen tuo minun fyysinen työ ja muuttuvat tilanteet.  Työtehtävissä harvoin istutaan vaan niissä ollaan todella paljon jalkojen päällä. Ja välillä ergonomia on  todella hakusessa.

Onneksi kylmä polven päälle laskee turvotusta ja helpottaa kipua. Lisäksi teippaan tuota polvea kinesioteipillä. En tule laittamaan tuohon polveen tarrallista polvitukea. Sillä se kuivattaa todella paljon lihaksia. Enkä halua menettää niitä kun olen kovan työn tehnyt niiden eteen.

Tämä viikko onollut lepo viikko. Jalat kävin maanantaina hierottamassa auki. Lepo viikko ei ole ollut ihan täysi. Sillä eilen tein pienen "Jumpan " jaloille. Kiusasin etureisiä ja loitontajia. Huomenna ajattelin rääkätä pakara-takareisiä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti