sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Työtakki jäänyt liian isoksi mistä löytyisi apu?


"Laitat normaalisti työtakkia päällesi ja huomaat sen olevan liian iso. Ehkä olisi oikea aika etsiä pienempiä työtakkeja. Etsit työpaikan sijaisvaate tangolta pienempää takkia. Löydät vain yhden sopivan kokoisen työtakin. Ja kuitenkin tarve olisi enemmän"

Sain Color4care.lta kaupallisen yhteistyön merkeissä itselleni työtakin. Valikoima sivustolla on todella runsas. Löytyy mekkoa, pusakkaa, tunikaa, unisex yms.  Koko löytyy XS-XXL  ja värivalikoima on aika suuri.
Löysin itselleni Segersin valmistaman naisten takin jossa on lyhyet hihat. En ihan uskaltanut ottaa sitä kokoa mitä nykyisin käytän vaan halusin että takki olisi hiukan väljempi. Mukavampi tehdä hoitotoimenpiteitä ja asiakas siirtoja takissa joka ei ole liian tiukka. Löydät ihanan valikoiman linkin takaa   työpaidat

Paidassa on 50 % puuvillaa ja 50 % polyesteriä. Otin työpaidan heti pesemättä käyttöön ja se oli virhe. Suosittelen työtakin pesemistä ennen käyttöä.  Jotta kangas pääsisi oikeuksiin.

Takki on ihana ja mukava päällä. Takista löytyy kaksi taskua vyötäröllä. Taskut ovat tilavat ja niihin mahtuu aika paljon tavaraa. Rintataskukin on sopivan kokoinen.


 Kirjoittajakin suosittelee myös tukisukkien tilaamista jotka sopivat hyvin muiden työvaatteiden kanssa, vähentää jalkojen väsymystä sekä turvotusta.
Löydät ihanan värikirjon linkin takaan tukisukat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti