maanantai 19. kesäkuuta 2017

Kuulumisia ja tavoite asetettu

Jonkin aikaan on tämä laihduttaminen ja ruokavaliossa pysyminen ollut vaikeaa. Ympärillä on liian paljon ollut houkutuksia. Viime viikolla oli 6 työpäivää en oikein osannut laittaa treenejä vuorojen ympärille.  Eikä oikein koti-treenit sytyttäneet, huonosti nukutut yöt ehkä olisi syy väsymykseen.

Tänään latasin kuntosalikorttiin lisäaikaa 2kk ajaksi.  Ei sekään ole nyt ainakaan syy sille ettei ole mahdollisuutta liikuntaa. Lainasin kirjastossa kirjan jossa löytyy liikkeitä mitä voisin tehdä kotona.
Tavoitteen asettaminen auttaisi helpottamaan tätä haastavaa projektia eteenpäin.
Haluan katsoa miten paljon tästä likasta saa irti ja millainen lihaksisto jonakin päivänä kuoriutuu rasvan alta. Paljon töitä vielä edessä ja matka on pitkä. Otan itseäni sarvista kiinni ja lähden kulkemaan matkaani kohti tiukkaa ja timmiä kroppaa kohden.

1 kommentti:

  1. Hei, miten nyt menee? Tästä edellisestä tekstistäsi on jo kohta kuukausi. Miten projektisi etenee? Itsekin treenaan ja minulla olisi paljonkin pudotettavaa painoa, mutta nyt on treenimotivaatio hukassa niin pidän kesätaukoa -kyllä se into palaa taas syksyllä viimeistään :) Painoani lakkasin stressaamasta, koitan syödä terveellisesti ja kohtuullisesti mutta paino ei suostu putoamaan. No, ei sitten putoa. Olen kuitenkin treenaamisen ansiosta paremmassa kunnossa ja ruokavalion myötä voin paremmin kuin vuosikausiin. Tsemppiä ja hyvää kesää! t. blogisi seuraaja

    VastaaPoista