maanantai 12. kesäkuuta 2017

Kuulumisia

Alku viikko meni  hiukan levätessä. Kävin tiistaina töiden jälkeen pyörällä kaupassa. Viime viikolla tein yhden salitreenin sillä minulla oli pari yövuoroa.  Tein eilen reidet, vatsat, selät ja yhden supersarjan ojentajille.



Tänään piti treenata aamulla mutta jäi välistä. Vietin tunnin hammaslääkärin penkillä. Reiden lihakset ovat hiukan kipeitä istumaan meno ja nousu on hiukan haastavaa.

Palasin lauantaina noudattamaan ruokavaliota 100 %. Halusin ottaa pienen huilin. Sillä jatkan personal trainerin kanssa yhteistä projektia reilun vuoden eteenpäin. Matkaa on vielä paljon edessä. Lääkärin asettamaan painoon olisi vielä 6 kg mutta tavoitteena olisi noin 15 kg rasvaa.

Tärkeintä on että saan tuon polven kuntoutettua ja vahvistettua. Samalla pudotettua painoa jotta nivelillä olisi parempo olla.

Tänään päättyi kuntosali kortin voimassaoloa-aika tuolle lähi salille. Onneksi kotona voi treenata käsipainoilla, kahvakuulilla, jumppakuminauhoilla, ja jumppapallolla. Mutta ne eivät voita salilla treenaamista :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti