maanantai 16. heinäkuuta 2018

Tervetuloa mukaan viimeiseen elämäntapamuutokseeni

Olen ehkä monesti tämän blogini aikanana kirjoittanut että teen elämäntapamuutoksen ja niin edes päin.  Nämä edelliset kerrat ovat ikävä kyllä epäonnistuneita.



Tervetuloa mukaan viimeiseen elämäntapamuutokseeni 

Tämän alku vuoden aikana sain tarpeeksi tästä koko iän kestäneestä ylipainoista. Vaikka tämä alku vuosi on mennyt tuon vasemman  polven ympärille. Se on ehkä yksi syy,  miksi minulla on voimakas motivaatio päällä tehdä itselleni vielä viimeisen kerran elämäntapamuutos josta tulee pysyvä elämäntapa. 



Viha omaa kehoani ja sitä etten ole tyytyväinen kehooni. Saa jäädä unholaan ja jonakin päivänä olen 110 % tyytyväinen kroppaani. 

Aloitin 25.6. etävalmennuksen erään personal trainerin kanssa. Takanana on jo kolme viikkoa ja painoa on pudonnut - 2,7 kg. Tavoitteena on pudottaa vielä monta kiloa ja saada aikaan sellainen kroppa jossa tämä flikka viihtyy.  Olet varmaan huomannut että treeniä on noin 6 krt viikkossa + kuntoutus liikkeet tuolle polvelle ja yksi vapaa päivä viikossa.. Tällä hetkellä huomaan sen että kroppa pääsi alkuvuoden aikana huonoon kuntoon. Kunto paranee ja treenien jälkeen on voittaja olo. 


Helteet vain ovat muuttaneet treenamisen aamu- tai aamupäivään sillä näillä keleillä on liian kuuma treenata. 

Toivotan sinut hyvä lukija seuraamaan minun elämääni ja elämäntamuutostani. Muistakaa juoda vettä näillä keleillä :) 


1 kommentti:

  1. Tsemppiä elämäsi elämäntapamuutokseen! Ei se päämäärä, vaan matka - vaikka motivaatio jossain välissä hälvenee, putoaa kissakin aina jaloilleen! Keep up the good work :)

    VastaaPoista