tiistai 16. lokakuuta 2018

16 viikkoa elämäntapamuutosta takana

Eilen tuli täyteen pudotettuja kiloja - 10,1 kg. 
Viikkoja takana tuli täyteen sunnuntaina 16. 

Matkaa on vielä paljon. Jotenkin eilinen lukema sai minussa aikaan energia/motivaatio puustauksen. Tuli fiilis siitä että tämä onnistuu. Mahdollista pudottaa vielä toiset kymmenen kiloa. Tarkoitus pudottaa rasvaa ja hankkia tuota lihasmassaa. Kun tuota painoa saan tarpeeksi pois. Ois tarkoitus ottaa valokuvia ja katsoa mitä olen saanut aikaan tämän projektin kanssa. Kuvia on tarkoitus käyttää tämän blogin ulkoasuun ja jossakin muussa en vielä tiedä missä. 

Muutoksen olen huomannut kropassani ja joissakin vaatteissa. Minne vatsa on oikein hävinnyt. Housut ovat alkaneet löystyä. Ja niitä saa olla nostamassa koko ajan. 

"kun pimeys, synkeys ja pieni stressinpoikanen iskevät saatat turvatua suklaahan ja rekkamiehen ruoka-annoksiin. Kun taas jatkat muutaman kilon aikomuksiasi tuhdimpana ja hieman täyteläisemmän pelastusrenkaan kera palaat ruotuun, älä säti itseäsi. Kävi niin tai näin et yhä edellekään puhu laihduttamissta vaan terveellisempien elämäntapojen saamisesta jälleen rutiiniksi. Superhoikaksi et edes halua vaan sen sijaan arvostat terveyttä, hyvinvoivaa ja vahvaa kehoa. Kun et yritä pakolla, onnistut. Jos yrität väkisin syntyy vain tekosyitä eivätkä itsellesi asettamasi tavoitteet tule ikinä saavutetuiksi. .... Terveyteen negatiiviset vaikuttava ylipaino, huonot elämäntavat tai olematon peruskunto ovat vain itseltäsi pois. Niin teet halla vain itsellesi . ... Oivalla se että teet hommia itsesi vuoksi. Parannat vointiasi itsesi vuoksi. Mutta samalla keskity niihin hyviin puoliisi, älä huonoihin. Kun vahvistat hyvää ne epätoivotut piirteet alkavat hiipua ja kutistua.
 ( Sisäisen timantin voiman, 500 ajatusta parempaan arkeen, Muita ei kiinnosta, Jenny Belitz-Henriksson , 2017)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti