tiistai 15. maaliskuuta 2016

Mul on paras fysioterapeutti

Eilen oli fysioterapia käynti. Polvikoukistui 90 asteen kulmaan mutta sen eteen piti hiukan tehdä töitä. Polven päältä kiristi jonkin verran. :-) Ja lisäksi muutaman yläkropalle tehtävän liikkeen.

Neljän liikkeen kuntoutus jatkuu vielä siihen saakka kunnes olen käynyt tapaamassa ortopedia, jonka jälkeen tulee miniminikyykkyjä ja kuntopyöräilyä.

Liikkuessa pitää olla varovainen etten tee mitään virheliikettä ettei mikään mene rikki.

Perjantaina tulee kolme viikkoa täyteen leikkauksesta, ja saikkua vielä monta viikkoa edessä, Välillä ärsyttää noi pitkät päivät kotona ja asiat vaan pyörii mielessä.  Ei kuitenkaan koko ajan voi tehdä käsitöitä joita teen myyntin omaan yritykseeni ja teen paikallisille vanhainkodeille lämpimiä käsitöitä yhdessä ryhmään kuuluvien kanssa. Lisäksi olen miettinyt ja suunnitellut kissoilleni leluja, mutta niitäkin alkaa olemaan kotona hirveä määrä.

Lisäksi kolme kertaa päivässä pitää tehdä noi liikkeet ja tavoilteltava tuota 100 toistoa päivässä per liike. Eilen saldoksi tuli yht. 30 per/liike . Eli pitkä matka on tavoitteeseen ja siihen että saan noin kepit pois, Ensin pitää saada kävely luonnolliseksi. Mutta onneksi mulla on paras fysioterapeutti :
Miten voin sanoa noin koska olen käynyt monen fyssarin luona polvien takia ja tämä fyssari on kaikkien paras.

Tuo oikea jalka ei ois ollut niin hyvässä kunnossa leikkauksen jälkeen jos en ois saannut niin hyviä nevuoja. Ja onhan myös minulla tuo oma sisäinen "pt  ääni" joka käskee tekemään koko ajan lisää ja viimeiseen toistoon saakka.

Polvestani tulee ehjä ja toivottavasti kaikki osat olisi nyt paikallaan. Ja jos saisin tuota painoa pudotettua se helpottaisi noita polviongelmia. Onneksi fysioterapeutti auttaa siinäkin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti