sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

4 viikkoa takana

Maantaina alkaa 5.s viikko tätä ruokavalio ja liikunta tapaa, pikku hiljaa on flunssa voitettu. Tuossa oli pari eri flunssaa mutta onneksi lepo auttoi asiaan.  Paino on pudonnut hiukan, jotkut vaatteet ovat hiukan löysemmät. Myönnetään näin julkisesti on tullut pieni lipsumisia ruokavalion suhteen, mutta nyt ollaan takaisin ruodussa. Käyn nykyään kerran viikossa vaa'lla ettei mene liian stressaavaksi tuo elämä.

Maanantaina kävin ortopedin juttusilla ja näillä näkyvin palaan opintojen pariin elokuussa. Tällä hetkellä kuntoutetaan molempia polvia ja kuntoutus tehoa nostetaan pikku hiljaan. Keskiviikona tapasin fyssarin ja liikkeet muuttu haastavimmaksi ja toiminnallisimmaksi. Vaikka tuo rappus kävely ei kauheasti onnistu kun tuo on polvi oli jäykkä, mutta eiköhän näillä liikkeillä noista jaloista tulee vahvemmat. Vielä 3 kk ja sit saa alkaa harrastaa urheilulajeja, mutta mennään maltilla etten saa mitään hallaa aikaan.

Tällä hetkellä on haasteita tuon minäkuvan ja itsetunnon kanssa. Tällä hetkellä en ole tyytyväinen siihen omaan kuvaani, mutta toivoisin että jonakin päivänä olen.




1 kommentti:

  1. Olen eka kertaa sun blogissa ja pitäis varmaan lukea vanhojakin postauksia,että ymmärtäis paremmin näitä uusia.
    Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista