sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Herkuttelu ennen ja nyt

Vanha herkuttelu ja mässäily 
kaksi viikkoa sitten meni vielä jotain pientä herkkuja melkein joka päivä kun joku perheen jäsenistä toi niitä kaupasta. Ja usein mässyäkin jotain suolaista hampurilaista tai saarioisen lihapiirakkaa, koska se oli tavallaan niin helppoa ja  nopeaa. 

Minä päätin katkaista tämän jutun. oli  keskiviikko ennen pitkäperjantaina kun minulle tuli stoppi herkut ja mässyt aiheuttivat huonoa oloa. ja päätin muuttaa ruokailutottumukset. Muistan kuinka suklaa levy tuhoutui nopeasti tai iso sipsipussi meni illassa. Mutta tuona päivänä tapahtui jotain joka muutti katselu ja ajattelutapaani. 

Pari viikon ajan olen pitänyt pienen herkuttelu ja kevyemmän syöntipäivän lauantaina, jolloin voin hiukan syödä jotain herkkua ja vähän mässäillä. Eilen en voinut syödä kuin kaksi palaa fazerin sinisestä levystä. Ei enään tehnyt mieli yhtään palaa. Lisäksi lounaalla oli ranskalaisia ja nakkeja sekä vihanneksia joita söin todella kohtuudella. Arkena en ole syönyt yhtään karkkia tai suklaata tai edes ottanut pullaa tai keksejä. Eilen söin vain yhden nacho juusto pallon ei tehnyt enempää mieli... 

Pääsiäisenä otin pienen palan juustokakkua eikä tehnyt enempään mieli.  Pääsiäissunnuntaina söin vain puolikkaan pääsiäismunan. 

Paino putoaa pikku hiljaa minulla on hyvä olla. Liikunta on vielä minimissä kävin eilen keppien kanssa 1,3 km kävelylenkillä ja lisäksi tein kuntoutusharjoitteen. Tavoitteena on pudottaa 31.9.2016 mennessä 10 % painostani. Se voi olla enemmänkin mutta tuon polven asettaman rajoitteen takia asetin tuollaisen todella maltillisen pudotuksen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti